Μπισκότα Cheesecake φράουλα
Συνταγές

Η συνταγή για μπισκότα cheesecake φράουλας απο την Χριστιάνα Μαραγκού.
Συστατικά
Μείγμα φράουλας:
• 250 γρ φράουλες ψιλοκομμένες
• 1 κ.σ χυμό λεμονιού
• 2 κουταλιές της σούπας απλό αλεύρι
Ξηρά συστατικά:
• 1 ¾ φλιτζάνι απλό αλεύρι
• 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
• ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Συστατικά μίξερ:
• 60 γρ ανάλατο βούτυρο
• 120 γρ τυρί κρέμα
• 180 γρ ζάχαρη
• 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
• 2 μεγάλα αυγά
• 170 γρ κομματάκια λευκής σοκολάτας
Οδηγίες
1. Προετοιμάστε τις φράουλες: Ρίξτε τις φρέσκες φράουλες με το χυμό λεμονιού και το αλεύρι για να διατηρηθούν ζουμερές και ζωντανές και στη συνέχεια βάλτε στο ψυγείο.
2. Ανακατεύουμε τη ζύμη: Χτυπάμε μαζί το βούτυρο, το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη, τη βανίλια και τα αυγά μέχρι να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε σιγά σιγά τα ξηρά υλικά.
3. Διπλώστε απαλά τις φράουλες, διασφαλίζοντας ότι κάθε μπισκότο είναι γεμάτο με φράουλες. Βάλτε στο ψηγείο για 15 λεπτά.
4. Πλάστε τη ζύμη σε μπαλάκια και ψήστε στους 180°C για 13–15 λεπτά.